Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Lees voordat je gaat bestellen de algemene voorwaarden goed door. Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden als je een bestelling plaatst. Heb je vragen? Neem dan contact op met lieve kleine rups en ik zal je vragen beantwoorden.

Per 25 mei 2018 is de wet bescherming persoonsgegevens van kracht gegaan, het zogeheten AVG.

Als je een bestelling bij lieve kleine rups plaatst zul je je persoonsgegevens in moeten vullen zodat ik weet waar de bestelling naartoe gestuurd kan worden. Met deze gegevens ga ik zeer zorgvuldig om. Buiten mij heeft niemand toegang tot jou gegevens en ik zal deze ook nooit verstrekken aan derden. Ik bewaar deze gegevens niet op papier, enkel in de beveiligde omgeving van mijn webwinkel. Als je een bestelling hebt gedaan blijven deze gegevens in mijn archief van de webshop. Wil je dit niet? Neem dan contact met mij op. Je hebt altijd het recht op inzicht, correctie en verwijdering van je gegevens. Indien er in de toekomst met nieuwsbrieven gewerkt gaat worden dan zal er niet met adresgegevens worden gewerkt, enkel met emailadressen. Indien u hier vragen over heeft mag u altijd contact met ons opnemen. 

Bedrijfsgegevens

Lieve kleine rups
Dijkstraat 6

8701KB Bolsward
KVK nummer: 64114376
Rekeningnummer: NL69RABO0335901956 t.n.v. Lieve kleine rups

Artikel 1 | Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die tot stand is gekomen tussen lieve kleine rups en de consument. Bij het aangaan van een overeenkomst met lieve kleine rups, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Van deze voorwaarden wordt alleen afgeweken indien lieve kleine rups hier schriftelijk mee heeft ingestemd.

Met overeenkomst wordt in dit geval bedoeld het plaatsen van een bestelling, het ingaan op een aanbieding, etc.

Artikel 2 | Prijs en product

Alle producten op lieve kleine rups zijn nauwkeurig beschreven. Indien hier onduidelijkheden over zijn, kun je contact opnemen met lieve kleine rups: info@lievekleinerups.nl of stuur een privé bericht naar de lieve kleine rups-Facebookpagina. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. De verzendkosten bedragen 6,95. Boven de 100 euro worden geen verzendkosten gerekend.  Lieve kleine rups is te allen tijde gerechtigd prijswijzigingen aan te brengen.

Artikel 3 | Garantie

Alle artikelen die verkocht worden op lieve kleine rups  zijn van goede kwaliteit. De producten op de site zijn zo grondig mogelijk beschreven. Indien zich problemen voordoen met de door uw bestelde producten, kun je contact opnemen met lieve kleine rups.

Artikel 4 | Levering

Bestellingen worden verzonden via PostNL pakketpost. De levertijd hangt af van de snelheid van de post, maar na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling op werkdagen (ma t/m vrij m.u.v. feestdagen) binnen 48 uur verzonden, tenzij anders aangegeven tijdens het bestelproces. Lieve kleine rups is niet verantwoordelijkheid voor schade en/of het wegraken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich voordoet, neem dan wel even contact op met lieve kleine rups. Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste adresgegevens. Indien je hier een fout maakt, is lieve kleine rups niet aansprakelijk.

Artikel 5 | Betaling

In de lieve kleine rups webshop kan worden betaald door middel van  iDEAL. Mocht er een storing zijn in het betaalsysteem dan is lieve kleine rups hier niet voor verantwoordelijk. Ook kun je kiezen voor betalen bij afhalen. Alle bestelligen mogen ook worden afgehaald in de winkel tijdens openingstijden. 

Artikel 6 | Klachten

Lieve kleine rups kiest haar producten met veel aandacht en liefde.  Indien er klachten zijn kun je altijd contact opnemen met lieve kleine rups. Er zal dan altijd worden gezocht naar een passende oplossing voor je probleem.

Artikel 7 | Annuleren en retourneren

Je kunt je bestelling annuleren door middel van het sturen van een mail naar lieve kleine rups o.v.v. Retour. Je hebt het recht om je bestelling binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren, indien je ontevreden bent. Let wel dat de verzendkosten dan voor je eigen rekening zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product. Daarnaast dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Als het product niet goed wordt geretourneerd, kan lieve kleine rups de kosten van dit product niet vergoeden.

Lieve kleine rups heeft het recht om bestellingen die niet volgens de algemene voorwaarden zijn geplaatst te annuleren.

Artikel 8 | Kortingscodes

In enkele gevallen/bij specifieke acties zijn kortingscodes beschikbaar. Het gebruik van een kortingscode wordt alleen goedgekeurd/is alleen legitiem als deze wordt gebruikt bij de daarvoor bedoelde artikelen (dit staat bij de artikelen vermeld). Indien een kortingscode onjuist wordt gebruikt, wordt er contact met je opgenomen om dit op te lossen. Je bestelling wordt pas verzonden als het juiste totaalbedrag van je bestelling is betaald.


Lieve kleine rups kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor letsel door gebruik van de producten.

 

Lieve kleine rups is te allen tijde gerechtigd om een wijziging aan te brengen in de algemene voorwaarden.

© 2015 - 2021 lievekleinerups | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel